Proef van een verscheidenheid aan sferen!

Bij ons kunt u terecht voor een verscheidenheid aan eet- en drink ervaringen. Van een relaxte privé-avond in onze "tapas bar", dineren in ons restaurant, tot aan kookworkshops in onze kookstudio! Hieronder vind u meer informatie over de verschillende belevingen! Ons restaurant kent diverse bijzondere ruimtes in open verbinding met elkaar en biedt daardoor onderdak aan partijen voor èlke kleine, of grote gelegenheid!

Het Restaurant

Tijdens de periode van Corona hebben we ons restaurant volledig gerenoveerd, zodat het weer helemaal bij de tijd is. Met een warme en uitnodigende ambiance, gekenmerkt door zorgvuldig gekozen kleuren, comfortabele zitbanken en elegante witte linnen, streven we ernaar onze gasten een ervaring te bieden waarbij niets te veel is!

De Keukenkamer

Grenzend aan de open keuken en het restaurant met als achtergrond de prachtige haven als decor, zorgt de chef's table in de keukenkamer voor een intiem sfeertje met uw eigen gezelschap.. Anderzijds bieden de gezellige loungebanken en houten tafels ook plaats voor "shared dining" aan voorgerechtjes, een late lunch of complete maaltijd!

De Kookstudio

"De voorpret, de eetlust, de smaken, het prettige gezelschap… eten is zoveel meer dan het vullen van de maag..."

Met familie, vrienden en (zaken)relatie's in ontspannen sfeer samen achter het fornuis tijdens een kookworkshop. Naar hartelust òf koken met een knipoog… Alles mag en kan wat resulteert dat, zeker met het oog op teambuilding, een ieder zichzelf mag zijn en zich zodoende snel thuis voelt. Onze Kookstudio is een bijzondere plek waar business en pleasure uitstekend samengaan. Dus kook, proef en geniet onder het genot van een goed glas wijn en formeer je eigen club of schuif aan!

De Salle-a-Manger

Of hoe onze gasten het kennen: de "Antiek galerie"! Wat vroeger diende als de huiskamer met antiek-waren, dient deze veelzijdige ruimte nu al jaren als plek voor partijen, voor borrels na de maaltijd, of gewoon even lekker om een sigaartje/sigaretje te roken. 

De Terrassen

De prachtige uitstraling van ons pand midden in het centrum van de vesting, wordt fraai geaccentueerd door ruim opgezette terrassen met enerzijds uitzicht over de Vismarkt en anderzijds de immer nostalgische Stadshaven. Het decor van het authentieke Heusden in combinatie met de moderne uitstraling van de terrassen zorgen voor een fijne ambiance. De terrassen zijn tevens ook zeer geschikt voor groepsdiners en feesten!